AktualityMLB

MLB má podepsat spolupráci s Nike

Před rokem a půl MLB oznámila, že se domluvila na spolupráci se společnosti Under Armour, jejiž logo mělo být na dresech od sezony 2019. Nakonec se zdá, že to možná bude trochu jinak.

Již před měsícem začali na veřejnost prosakovat zprávy, že se začátek této spolupráce posouvá o jeden rok a v příštím roce by tak měla MLb i nadále spolupracovat s firmou Majestic. Oficiálně však ani jedna strana tuto informaci nepotvrdila.

Jak v dnešním článku píše server dutchbaseballhangout s odvoláním na Sports Business Journal, tak to vypadá, že se rodí nová spolupráce. Společnost Under Armour totiž není v ideální ekonomické kondici a tak škrtá některé plánované výdaje. A smlouva s MLB má patřit mezi ty škrtnuté. Vedení soutěže tak začalo jednat s dalšími firmami a nejblíže k dohodě je právě s firmou Nike. Dle magazínu Sports Business Journal by již v průběhu All Star Game měli dojít k oznámení vzájemné spolupráce. Nike by tak po NBA a NFL rozšířila spolupráci s další velkou soutěží v USA. Pouze NHL spolupracuje se společností Adidas.

Zajímavé také je, že Nike spolupracuje také s Českým baseballovým svazem. Takže MLB i ČBA by měli stejného partnera. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  MLB: Zack Wheeler prodloužil kontrakt s Phillies

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..