AktualityMLB

Podepsali Rays budoucí nadhazovačskou hvězdu?

Minulý týden vyšla zpráva, že Tampa Bay podepsala smlouvu se Sandym Gastonem. Pro mnoho lidí neznámý mladík však může být jednou z hvězd MLB.

Prvně si řekneme, že Sandy Gaston dostal za podpis bonus 2,61 milionů dolarů, což je bez půlmilionu celá částka, kterou měli Rays na mezinárodní podpisy. Což značí, že o Gastona musel být pořádný boj. Kromě jiných o něj měli vážný zájem také New York Yankees.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Foul y Vale (@foulyvale),

Sandy Gaston je teprvé šestnáctiletý Kubánec, ale rozhodně ne úplně neznámý. Již v tomto věku dokáže házet nadhozy, které lítají rychlostí až 100 MpH. Bude zajímavé sledovat, jak rychle a jestli se Gaston do MLB dostane.


Zdá se však, že na Kubě se povedlo vychovat velmi silnou generaci mladých talentovaných hráčů. Ještě před Gastonem měli týmy v pořadí zapsaného hlavně Victora Victora Mesu. Tento dvaadvacetiletý mladík byl hvězdou Kubánské ligy, když v sezonách 15/16 a 16/17 dokázal svůj pálkařský průměr dostat na .355 resp .354. Bitvu o něj nakonec vyhrálo Miami, které mu nabídlo podpisový bonus 5,25 milionů dolarů a navíc podepsalo i jeho mladšího bratra Victora Mesu Jr. (ty jména se budou pořádně plést), který dostal podpisový bonus 1 milion dolarů. V Miami doufají, že toto bratrské duo by mohlo tvořit kostru hlavního mužstva již za několik let.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Arrows Ostrava signed Gottschall and Mánek

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..