MBMLB

Houston Astros prý podváděli i v poslední Světové sérii

Ve čtvrtek Houston Astros svolali tiskovou konferenci, na které se “omluvili” za své počínání v roce 2017, kdy podle MLB prokazatelně porušili pravidla soutěže a nedovoleným způsobem kradli signály. A i když se pak hráči dušovali, že vše skončilo s rokem 2018, tak tomu tak nemuselo být.

Catcher Washingtonu Nationals Kurt Suzuki se totiž v rozhovoru pro The Washington Post nechal slyšet, že podle něj Astros podváděli i v průběhu Světové série 2019. Suzuki novináři Thomasi Boswellovi v rozhovoru řekl, že hráči Nationals slyšeli pískání z dugoutu Houstonu.

Kvůli tomu prý hráči Nationals měnili signály pro každý stav na pálce. V některých případech dokonce i v jeho průběhu.

Jeho slova vyznívají v kontextu toho, že o kradení signálů v podání Houstonu mluvili již baseballisté New York Yankees. V uplynulém týdnu vyšla také zpráva, že někteří hráči Los Angeles Dodgers upozorňovali na to, aby si na to dali ve Světové sérii pozor.

Každopádně hráči i funkcionáři Astros díky kradení signálů a také díky posledním vyjádřením pro média, ztratili kredit ve velké části baseballové komunity. Mnoho fanoušků, ale i hráčům se nelíbí, že si trest nevyslechl žádný z hráčů. Na sociálních sítích se již nyní fandové napříč USA domlouvají na to, že v průběhu každého utkání to dají baseballistům Astros pocítit.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Český tým bude mít v evropském výběru proti Japonsku 5 zástupců

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..