MBMLB

Red Sox žádají po Twins další prospekt k dokončení blockbusteru

Výměna mezi Dodgers, Red Sox a Twins, v rámci které dojde ke stěhování Mookieho Bettse a Davida Price stále není u konce. Boston Red Sox totiž po shlédnutí zdravotních záznamů mladého nadhazovače Brusdara Graterola žádají po Minnesotě jedného z jejich TOP 10 prospektů. Nevíme, co přesně nesedí Bostonu na zdravotním stavu talentovaného nadhazovače, ale novináři v USA zmiňují, že požadavkem Red Sox bylo, aby byl nadhazovač schopen nastupovat jako startér. Zraněními sužovaný Graterol však asi tuto podmínku nesplňuje.

S informací přišel Jon Heyman z MLB Network. Podle něj ale Twins s tímto požadavkem nesouhlasí. 

Heyman také zmiňuje, že Red Sox a Dodgers hledají i jiné cesty, jak zkompletovat tuto výměnu bez Minnesoty. Možností je zahrnout do výměny další tým. Bude tedy zajímavé sledovat, jak se táto výměna vyvine. Každopádně je nepravděpodobné, že by se Mookie Betts a David Price z Bostonu do Los Angeles nestěhovali. Spíš se  změní protihodnota, kterou za ně v Bostonu dostanou.

Kdo bude manažerem?

Před pár hodinami jsme napsali, že novým manažerem Red Sox bude někdo z dvojice Ron Roenicke nebo Carlos Febles. Tuto informaci přinesl deník Boston Globe, který má stejného majitele, jako organizace Red Sox. Jenže klub přišel s vyhlásením, že shánění náhrady za Alexe Coru ještě není u konce a Ken Rosenthal ve svém tweetu ještě vrátil do hry Johna Gibbonse, který naposledy vedl Toronto Blue Jays.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..