MBMLB

White Sox prodloužili kontrakty s dvěma hráči

Vedení Chicaga White Sox pokračuje v podepisování svých nadějí na delší období. Nyní se pětileté smlouvy dočkal nadhazovač Aaron Bummer.

Bummer s klubem podepsal pětileté prodloužená smlouvy v hodnotě 16 milionů amerických dolarů. Součástí smlouvy jsou také dvě opce. Bummer má tak garantovaný příjem až 17.25 milionů, ale pokud klub využije své opce, tak si celkem vydělá přes 30 milionů. Podle novináře Boba Nightengaleho se tak jedná o největší prodloužení smlouvy pro relievera, který ještě nebyl v roce, kdy měl nárok na arbitráž a zároveň se nejednalo o closera.

Bummer v minulém roce odházel 67.2 směn a měl ERA 2.13 s parádním poměrem ground ballů (72.1%). Pro White Sox to vypadá další krok k zajištění stability klubu pro delší období a za velmi slušné peníze. Bummer tak doplnil další dvě mladé naděje Luise Roberta a Eloye Jimeneze, které klub podepsal až do roku 2026 (pokud zahrneme opce).

Kromě Bummera podepsal roční smlouvy i Leury Garcia. Kontrakt v hodnotě 3,5 milionů dolarů obsahuje také opci na další rok. Garcia je členem organizace od roku 2013, kdy přišel do Chicaga výměnou z Texasu za Alexise Riose. Loni odehrál v dresu White Sox 135 utkání, když nastoupil na všech pozicích mimo nadhazovače, catchera a první metu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  Třebíč čeká na úvod úřadující mistr v televizním utkání!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..