MBOstatní

Návod: Jak se dívat na CPBL TV

Jak se zdá, tak tchajvanská CPBL bude jedinou profesionální baseballovou ligou, kterou budeme moct sledovat o Velikonocích. Ačkoliv na našem webu najdete návod, jak se dívat na přenosy soutěže zdarma přes Yahoo TV, tak vám přinášíme návod, jak si zakoupit roční předplatné CPBL TV. Důvody jsou dva. Prvním je, že Yahoo TV zvykne být značně nestabilní a seká se při velké návštěvnosti. Ta bude nyní s největší pravděpodobností velmi vysoká. A druhým je sleva, se kterou se aktuálně dá předplatné pořídit. To totiž můžete zakoupit za 999 tchajvanský dolarů, což je cca. 865 českých korun.

Celý návod jsme přebrali ze serveru cpblstats.com a autor tohoto článku jej již v minulosti využil a předplácí si tuto službu. Věřím, že budete také úspěšní a od 11. dubna si můžete užívat profesionální baseball.

Krok 1: Zaregistrujte se

Prvním krokem je kliknutí na zelené tlačítko. To slouží k přihlášení i registraci do CPBLtv.com.

Krok 2: Vytvoření účtu

Pokud jste zaregistrovaní, tak do prvního bílého okna napište vaše přihlašovací jméno a do druhého pak heslo. Potvrdíte vlevo dole. Jinak dáte tlačítko vpravo dole.

Krok 3: Pravidla užívání

Standardní krok. Potvrdit pravidla používání služby. Kdo chce vědět co potvrzuje, tak doporučuji použít například Google Překladač. Jinak postupujte dle obrázku.

Krok 4: Nastavení nového účtu

Zadáte pouze tři údaje. Do prvního okna váš email, což bude vaše přihlašovací jméno. Do dalších dvou poliček heslo a do posledního kód z obrázku. Potvrdíte vlevo dole.

Krok 5: Emailová verifikace

Abyste mohli pokračovat dále, tak musíte potvrdit link, který vám přijde do emailu. Nezapomeňte zkontrolovat také SPAM složku. Dle vlastních zkušeností to CPBL trvalo několik minut, než mi odkaz přišel.

Psali jsme...  Češi opět uspěli na Katalánském Baseballovém Týdnu

Krok 6: Pořízení CPBL TV

Nyní přichází krok k zakoupení služby. Nejdříve se musíte dostat do sekce pro vybraní služby. A pak si vyberete aktuálně jedinou možnou a tou je předplatné za 999 tchajvanských dolarů.

Krok 7: Vyberte si balíček

I v tomto kroku budete mít na výběr pouze jeden balíček. Ten aktuálně je za 999 (nikoliv 599 jak na obrázku). Jako platbu vyberte druhé tlačítko zleva. Tím se dostanete do nového okna pro zadání platby.

Krok 8: Platba kartou

Po předchozím kroku se dostanete na platební bránu společnosti Chunghwa Telecom, což je největší tchajvanský operátor a server cpblstats píše, že je to zárukou bezpečnosti. Autor tohoto článku zatím s platbou ani s nějakým zneužitím platebních údajů problém neměl. Postupujte dle pokynů na obrázku. Nic nevynechejte.

Krok 9: Potvrzení platby

Tento krok rozhodně nesmíte nijak přerušit. Počkejte si na potvrzení platby. S největší pravděpodobností vás to hodí na stránku vaši banky, kde budete muset zadat verifikační kód (obvykle přijde sms zprávou, ale záleží od vaši banky).

Krok 10 a 11: DŮLEŽITÉ, NEPŘESKAKOVAT!

Toto je velmi důležitý krok k tomu, aby platba prošla. Na základě tchajvanských zákonů je potřeba tento krok udělat, aby vám mohlo být vystavené potvrzení o platbě. Pokud byste tento krok přeskočili, tak můžete začít opět od začátku.

Takže postupujte přesně dle obrázku. Zaškrtněte volbu foreign customer. Pak napište vaše jméno. Do dalších dvou poliček zadejte jakéholiv náhodná čísla.

v další sekci zadejte Donate to (tam vybíráte, komu darujete svou daň, kterou jste zaplatili a asi máte nárok na její vrácení – to řešit nebudu, protože by to bylo ještě složitější). Klidně tam nechte defaultní variantu. Peníze poputují nadaci, Children Are Us.

Psali jsme...  Evropa nedokázala v prvním utkání Japonsko porazit

Dále zaškrtněte políčka dle obrázku a potvrďte. Opět čekejte, než tento proces proběhne.

Krok 12: Potvrzení o zaplacení

Nyní by se vám mělo otevřít okno s potvrzením o platbě. To si můžete uložit nebo vytisknout. Každopádně to znamená, že již máte službu zakoupenou a můžete se dívat na přímé přenosy i záznamy.

CPBL TV

Posledním krokem je výběr vysílání. Případně změna hesla. Zápasy můžete sledovat zároveň na dvou zařízeních, takže případně byste se mohli o účet podělit s kamarádem.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..