ČeskoMB

Semifinále Extraligy spojuje kluby napříč republikou

Den před začátkem startu playoff české baseballové Extraligy můžou fanoušci klubů nejen Extraligy vidět, že také na sociálních profilech jejich oblíbeného baseballového klubu se objevují upozornění na přenosy ze semifinále. Za celou iniciativou stojí Tomáš Kovala z Kotlářky Praha, který se takto snaží spojit baseballovou komunitu.

“Ano, oslovil jsem mnoho zástupců klubů, které nehrají playoff nebo případně působí v 1. lize,” potvrdil pro náš server odchovanec Arrows ve službách pražského klubu. “Odezva je velmi dobrá. Pro tento víkend jsem se prozatím domluvil s osmi kluby a další ještě hodlám oslovit. Ty přesdílejí plánované streamy na svých profilech. V budoucnu si dokážu představit, že tyto přenosy budou crosspostované na jejich profilech a dosah přenosů bude co nejvyšší.”

Před playoff oslovila Česká baseballová asociace zakladatele projektu Milujeme Baseball a ve vzájemné spolupráci tak přineseme minimálně 3 komentované přenosy ze semifinále. Poděkování patří také klubům, které jsou při organizaci přenosů nápomocné.

Přidejte se do našeho fóra na Discordu. Rozebíráme v něm aktuální dění v Extralize, MLB, ale také v dalších světových soutěžích. Stačí kliknout na
https://discord.gg/rDMECf8

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..