MBMLB

MLB: Arizona prodloužila smlouvu s mladý talentem o 8 let a 111 milionů

V sobotu se objevila informace, že organizace Arizona Diamondbacks podepsala prodloužení smlouvy s Corbinem Carrollem o 8 let. Toto prodloužení smlouvy přinese hráči 111 milionů dolarů.

V tu chvíli se mnoho fanoušků začalo ptát, kdo ten Corbin Carroll je. Prospekt Arizony totiž zatím v Major League Baseball odehrál pouze 32 utkání, když debutoval v soutěži loni v srpnu. Předtím ale doslova proletěl nižšími soutěžemi, kde od draftu 2019 odehrál pouze 142 utkání. V nich měl pálkařský průměr .310 a OBP .426.

Zdá se, že v Arizoně své první volbě draftu 2019 hodně věří. Do smlouvy přidali také opci na devátý rok, která by navýšila celkovou částku kontraktu na 134 milionů dolarů. Se všemi bonusy si může mladý hráč vydělat až 154 milionů. Ve dvaadvaceti letech se stal Carroll nejmladší hráčem, který podepsal kontrakt za minimálně 100 milionů dolarů.

Corbin Carroll byl před sezonou severem The Athletic označen za nejlepší prospekt celé soutěže. Arizona také v minulé sezoně získala další skvělé prospekty jako catcher Gabriel Moreno, nebo dvojici Jordan Lawlar a Druw Jones. Budoucnost týmu tak nevypadá špatně.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..