Ostatní

První dáma v manažerském křesle

Neznáte ženu jménem Jennie Finch? Teď už ano! Tato velmi uznávaná softballistka je nejen olympijská vítězka či členka Celebrity Softball All-star, ale nyní také první dáma, která usedla do manažerského křesla profesionálního baseballového klubu – Bridgeport Bluefish. Do této fuknce nastupuje po Paulu O'Neillovi, jenž celek vedl minulý rok.

 

Proč byla zvolena novým lídrem klubu zrovna Jennie Finch? Dle amerických médií je právě ona, která se o chod týmu značně zasloužila a stále dělá pro Bluefish vše, co je v jejích silách. Mnoho fanoušků se z dosazení Jenny do manažerského křesla třese, sama Finch se ale bude snažit dokázat, že i žena může řídit chod mužského baseballového týmu. Koneckonců, i sama softballistka prozrazuje, na koho se v případě nouze obrátit. „Mám Tommyho Lasorda v mobilu na rychlé volbě,“ vtipkuje.

Už v neděli tak bude Finch koukat na zápas Bridgeportu proti Jižnímu Marylandu z pozice funkcionářky. Dle tiskové zprávy klubu se uznávaná hráčka zhostí slavnostního úvodního nadhozu a po konci utkání se setká s fanoušky.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..