Česko

Čtvrtfinálové trable

Již tento víkend se rozehraje čtvrtfinále naši extraligy. Pardon… Pátek, sobotu. Jak to tedy je?

Snímek obrazovky (105)

Takto vypadá termínovka soutěže, která je ještě stále k dispozici na stránkách ČBA. To znamená, že fanoušci, hráči i funkcionáři dopředu vědí, na kdy si plánovat dovolené, jak naplánovat rozpis hřiště, tréninky a podobně. Jenže dva týdny před samotnými boji ve vyřazovací části se vše změnilo a pouze pozorný pohled do rozlosování soutěže ukázal, že zápasy se hrají v pátek a v sobotu.

Všichni víte, že jsem za termíny, které budou divácky atraktivní. Na druhou stranu nesouhlasím se změnami na poslední chvíli, pokud s nikým nebyly prodiskutovány, což se pravděpodobně stalo. Svědčí o tom, také vyjádření Techniky Brno na jejich oficiální facebookové stránce.

Věřím však, že týmy a ČBA najdou společnou řeč a řešení, které bude nejlepší pro všechny. Pokud bylo požadavkem Eagles odehrát zápasy v pátek a v sobotu, tak o tom mají být ostatní kluby jasně dopředu informovány, aby věděli, že musí počítat s touto eventualitou. Stejně jako to udělala Ostrava v minulém roce. Budeme sledovat, jak se tato záležitost vyvine.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Jeden myslel na “Čtvrtfinálové trable

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..