AktualityMLB

4.12.2017: Novinky z MLB

Dnešní várka novinek z Major League přináší horké informace ohledně přestupu Ohtaniho a Stantona. Samozřejmostí jsou i další krátké zprávy.

Okruh zájemců o Ohtaniho se zmenšil

Shohei Ohtani se určitě neobjeví v dresu Yankees. Potvrdil do GM Brian Cashman. Dle informací ze hry jsou také tyto týmy Boston Red Sox, Minnesota Twins, Oakland Athletics, Milwaukee Brewers, Pittsburgh Pirates, Toronto Blue Jays, Arizona Diamondbacks, Chicago White Sox, New York Mets a Tampa Bay Rays. Mezi kluby, které se s Ohtanim setkali můžeme s určitostí zařadit San Diego Padres, San Francisco Giants, Los Angeles Dodgers, Seatlle Mariners, Texas Rangers a Chicago Cubs. Kde nakonec skončí japonský Babe Ruth ukáží nejbližší dny.

Giancarlo Stanton

Posledně jsme psali o velkém zájmu Giants o zisk Stantona. Mezi vážné zájemce se nyní zařadili i Cardinals, kteří by také tohoto vnějšího polaře získali. Dle zdrojů z okolí Giancarla by však tento hráč nejraději přestoupil do Dodgers, ale jejich zájem je zatím hodně vlažný.

Preller prodloužil

Generální manažer San Diega Padres A.J. Preller prodloužil smlouvu o tři roky a v týmu tak zůstane minimálně do roku 2022. 

Evan Longoria

Novinář Jon Morosi uvádí, že pokud by Cardinals nezískali Stantona, tak jsou blízko dohody o přestupu Evana Longorie z Tampy Bay.  Spolu s ním by do St. Louis měl zamířit i Alex Colome. Kdo by putoval opačným směrem Morosi neuvádí.

Welington Castillo

Jak jste již určitě zaregistrovali, tak Chicago White Sox podepsalo dvouletý kontrakt s catcherem Welingtonem Castillou. Castillo si v průběhu dvou sezon v Chicagu vydělá 15 milionů dolarů.

Kazuhisa Makita

Ohledně japonských hráčů se aktuálně mluví hlavně o příchodu Ohtaniho nebo o Yu Dravishovi. Z Japonska ale do MLB míří také další zkušený nadhazovač Kazuhisa Makita. Tento třiatřiceti letý hráč má dle informací velké zkušenosti na pozici relievera. Jeho předností je netradiční způsob nadhazování.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..