AktualityMLB

5.2.2018: Novinky z MLB

Další týden utekl jako voda a my přicházíme s dalším dílem Novinek z MLB. co je však nejdůležitejší, tak před pár dny začal únor a to znamená, že první přípravné zápasy jsou za dveřmi.

Bartolo pokračuje

Populární nadhazovač Bartolo Colon letos osláví 45. narozeniny, čili věk, kdy většina sportovců již několik let nezávodí na nejvyšší úrovni. Bartolo se však rozhodně do sportovního důchodu nechystá a rád by ještě zasáhl do bojů v MLB. Nyní mu šanci dala organizace Texas Rangers, která s Colonem podepsala farmářský kontrakt a pozvala jej na letošní spring Training.

Výměna mezi Oaklandem a Kansasem

Orioles a Royals provedli trejd, který se týkal hned čtveřice hráčů. Z Kansasu do Baltimoru odešli nadhazovač Ryan Buchter a první metař Brandon Moss. Opačným směrem putují nadhazovači Jesse Hahn a  Heath Fillmyer. Kansas navíc výměnu dorovnal částkou přes 3 miliony dolarů. 

Travis Wood patří Tigers

Detroit Tigers se rozhodli podepsat nadhazovače Travise Wooda. Ten měl sice podepsanou dvouletou smlouvu s Kansas City Royals, jenže kvůli velmi špatným výkonům se jej Royals zbavili a poslali jej do San Diega. Ani tam však Wood nedokázal navázat na své výkony z Chicaga Cubs a Padres se tak v prosinci rozhodli, že Wooda propustí. Ten tak letos bude pobírat 6,5 milionů dolarů od Royals a zkusí štěstí v Tigers. Detroit wood prakticky nic nestojí a klub s ním podepsal minorleagový kontrakt. Uvidíme, jestli tento pokus Tigers vyjde nebo to bude pro Wooda konečná v MLB.

Bývalá draftová jednotka končí 

Mark Appel byl jednotkou draftu 2013, kdy si jej vybrali Houston Astros. Nyní se zdá, že Appel svůj sen o MLB vzdává. V médiích se totiž objevila zpráva, že si Mark bere "nedefinovanou pauzu".

"Nevím, kde leží moje budoucnost," řekl pro server Bleacher Report. " Mám 26 let, titul ze Stanfordu, mnoho zájmů mimo baseball, který však stále miluji. Ale také je hodně dalších věcí, na kterých mi záleží." Zdá se tedy, že úroveň Triple A bude Appelovým kariérním maximem.

Rockies mají novou tabuli

Fanoušci v Denveru se můžou těšit na nový komfort při domácích zápasech. Ten má přinést nová tabule. Ta je oproti staré nejen větší, ale také s větším rozlišením a v tvaru kopírujícím logo týmu.

 

 

 

 

Here’s a FIRST L?K at our new scoreboard!

Příspěvek sdílený Colorado Rockies (@rockies),

 

 

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..