MBOstatní

Angličan se vzdal práce, aby rok sledoval pouze baseball

Joey Mellows ukázal, že jeho vášeň pro baseball je opravdu veliká. Čtyřiatřicetiletý Angličan, známý pod twitterovým účtem @BaseballBrit, se rozhodl odejít z práce a věnovat celý následující rok sledování a navštěvování baseballových zápasů. 

Joey má v plánu navštívit všech 30 stadionů MLB a živě vidět 162 utkání Major League. Kromě toho již v předešlých dnech navštívil také zápasy jihokorejské KBO a nechyběl ani v Tokiu na Opening Series, čímž celou svojí pouť začal. V dubnu se již objeví na zápasech v USA, kde kromě MLB navštíví i utkání MiLB.

Kvůli své vášni Joey opustil práci učitele, čímnž překvapil mnoho kolegů. “Moje rodina mně hodně pdoporuje,” řekl pro server ESPN. “Kolegové však byli překvapeni, ale nyní mně již podporují, sledují můj Twitter a myslím, že i trochu závidí.” Mellows by tímto krokem chtěl co nejvíce popularizovat baseball ve Velké Británii. Nakoplo ho, když se dozvěděl, že v Londýně budou hrát 2 zápasy Boston Red Sox a New York Yankees. “Jsou to dva největší baseballové kluby a nyní budou v Londýně. Myslím, že je perfektní čas skusit zvednout zájem o tento sport,” dodal Joey.

Sám se o baseball začal zajímat teprve před čtyřmi lety, když učil na škole v Jižní Koreji. Od té doby baseballu propadl a nyní je jedním z nejznámějších britských baseballových fanoušků.

 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..