MBOstatní

Do KBO míří další hráči z MLB

Korejské kluby pokračují v podepisování hráčů se zkušenostmi z Major League Baseball. Do KBO tak míří hned několik zajímavých jmen.

Klub NC Dinos ohlásil podpis dvojice hráčů. Tím prvním je vnější polař Aaron Altherr, který v MLB odehrál 359 zápasů v dresu týmů Phillies, Giants a Mets. Druhým je nadhazovač Mike Wright, jenž má na svém kontě 110 utkání v MLB za Orioles a Mariners.

Klub Lotte Giants posílí vnitřní polař Dixon Machado, který oblékal dres Tigers v letech 2014 až 2018. Uplynulou sezonu působil na farmě Chicaga Cubs. Gaints také přivádí dalšího nadhazovače se zkušensotmi z MLB. Adrian Sampson sice loni dostal celkem dost příležitostí v Texas Rangers, ale i tak se nakonec rozhodl odejít do Jižní Koreje.

Kiwoom Heroes znovu podepsali nadhazovače Erica Jokische. Eric Jokisch působil v Heroes v uplynulé sezoně jako startující nadhazovač a ve třiceti utkáních zaznamenal ERA 3.13.

Hráči míří ale také opačným směrem. čtyřnásobný Mistr KBO SK Wyverns umožnil nadhazovači Kwang-hyun Kimovi, aby si vyslechl nabídky mužstev MLB. Kim by se tak mohl objevit v nadcházející sezoně v nejlepší lize světa.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..