ČeskoMBNázoryRozhovory

Milujeme Baseball slaví páté narozeniny

Opět máme 12. listopadu a pro projekt Milujeme Baseball to znamená, že jsme vydrželi další rok. Letos to je již pět let od založení facebookového profilu “Milujeme Baseball”, který má již přes 2900 sledujících.

Uplynulý rok byl pro nás opět turbulentní a ve znamení velkých událostí a změn. Tou první bylo vydání knihy ještě před Vánoci loňského roku. Snad největší změnou bylo spuštění nové verze našich webových stránek, která neskutečným způsobem zvedla návštěvnost a čtenost. Také jsme vám letos exkluzivně přinesli zpravodajství přímo z Londýna, kde se hrály historicky první zápasy Major League. Ve druhé polovině roku jsme pak více rozjeli podcasty, o což se postaral hlavně reprezentant a catcher Draků Brno Petr Čech.

A protože podcasty jsou nyní “in”, tak letos na souhrn obohatíme také o speciální podcast, ve kterém jsme odpovídali také na vaše dotazy.

Každopádně, všem kteří si našli cestu na náš web a na některý z našich sociálních profilů děkujeme a věříme, že nám zachováte přízeň i v následujících pěti letech.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  EXL: Hrochy Brno posílí nadhazovač se zkušenostmi z MLB a NPB

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..