MBMLB

VIDEO: Další důkaz o velkém podvodu Astros?

Zdá se, že smyčka kolem Houston Astros a jejich podvodu v roce 2017 se utahuje. I na našem webu jste se již mohli dočíst o tom, že Astros pravděpodobně používali elektronické vymoženosti k tomu, aby kradli signály soupeřů před dvěma lety. Jedním ze způsobů, jak měli dávat informace pálkařům bylo bouchání o odpadkový koš. Skeptici však namítali, že tímto způsobem by to ale nešlo v playoff, kdy je atmosféra na Minute Maid Parku mnohem bouřlivější. Nyní to vypadá, že Astros našli další způsob.

Twitterový účet Jomboy (zajímavý článek o tom, kdo za ním stojí ZDE) přinesl zajímavý nález. Po prozkoumání a analýze mnoha záznamů Světové série 2017 objevili, že astros předávali informace pálkařům hvízdáním. Dít se tak mělo hlavně, když měli Astros běžce na metách.

 

Bohužel pro Houston a jeho fanoušky to vypadá, že těch přímých i nepřímých důkazů proti nim přibývá. Navíc komisař Robert Nafred slibuje tvrdé tresty, pokud se ukáže, že Astros opravdu podváděli. Klub tak může zaplatit pokutu a přijít také o několik draftových pozic nebo i celý draft. Nebude s podivem, pokud by hlavní viníci dostanou zákaz působit v Major League.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..