MBOstatní

CPBL: 25.4. Preview

Dnes čekají tchajvanskou CPBL další dva zápasy a my pro vás máme menšího průvodce oběma duely.

11:05 Fubon Guardians – Chinatrust Brothers

Rozhodně zápas dne. Na kopci totiž můžeme vidět nadhazovačská esa obou celků. Jak domácí Henry Sosa, tak hostující Esmil Rogers navíc vstoupili do sezony velmi dobře a jejich ERA je v obou případech pod 2.00 (Sosa 1.93 – Rogers 1.29). V tomto utkání asi nemůžeme očekávat tolik doběhů, jak tomu bylo ve vzájemném duelu v pátek, kdy domácí prohráli 0-11.

Stream: https://twitter.com/i/broadcasts/1MnxnQvPANEJO

11:05 Uni-Lions – Rakuten Monkeys

Otázka dne zní: dokáže někdo zastavit rozjeté opice? Monkeys totiž vstoupili do sezony fenomenálně, když neprohráli ani jeden z úvodních sedmi duelů. Naopak Uni-Lions, kteří letos hlásí přestavbu týmu, se zatím trápí. Dokonce tak, že tchajvanští novináři oznámili, že klub snad podepsal jednoho zahraničního nadhazovače a navíc jedná s dalším bývalým hráčem MLB. Pokud by ale tito hráči na Tchaj-wan přijeli, tak podle místních zákon budou muset na 2 týdny do karantény a klub s nimi nemůže v té době počítat.

Jenže sobotní duel může být pro fanoušky zajímavý, protože Uni-Lions budou mít na kopci knuckleballera Ryana Feierabenda, který zatím patří mezi to lepší, co mají lvi ve svém kádru. Důležité bude, nakolik dokáže udržet rozjeté pálkaře Monkeys. Hosté vyrukují na kopci s Lisavertem Bonillou, který výborně zvládl svůj předešlý start. Na pálce můžou Monkeys spoléhat na dobrou formu svých hráčů, které táhne hlavně dvojice Yu-Hsien Chu (číslo dresu #85) a mezi fanoušky velmi oblíbený Lin Li (#39).

Stream: https://twitter.com/i/broadcasts/1MYxNkdyLkNKw

Aktuální tabulka CPBL:

  1. Rakuten Monkeys  7-0
  2. Chinatrust Brothers 3-5
  3. Fubon Guardians 3-5
  4. Uni-Lions 3-6
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..