MBOstatní

CPBL: 10.5. Preview

Nemáte program na nedělní den? Nevadí. I dnes se můžete podívat na anglicky komentované zápasy profesionální tchajvanské baseballové ligy CPBL. A abychom vám to trochu ulehčili, tak máme znovu připraveného krátkého průvodce oběma duely.

11:05 Chinatrust Brothers – Rakuten Monkeys

Stejně jako v pátek, tak i v neděli postaví oba celky na kopec levoruké nadhazovače. Domácí budou spoléhat na José De Paulu, který však zatím zaostává za očekáváním. V této sezoně nemá ve statistikách ještě žádnou výhru a jeho ERA je 7.03. Navíc bude opět nadhazovat proti Monkeys, proti kterým startoval naposledy. A tehdy se mu vůbec nedařilo – 5 IP, 109 P, 12 H, 8 ER, 3 HR, 4 K, 2 BB.

To hosté budou mít na kopci aktuálně třetího nejlepšího nadhazovače ligy Yi-Cheng Wanga. Yi-Cheng si ve svých třech startech pokaždé připsal výhru a jeho ERA je 2.79. V minulém roce Chang proti Brothers odházel přes 44 směn s 1.36 WHIP a 4.30 ERA.

Stream: twitter.com/eltasports

11:05 Fubon Guardians – Uni-Lions

V tomto utkání uvidíme opakování souboje nadhazovačů z minulého týdne. Tehdy Guardians s Ting-Wei Yu na kopci porazili Uni-Lions na jejich hřišti 12-7. Yu ve své druhé sezoně v soutěži stále ještě sbírá zkušenosti, ale loni ukázal, že házet umí. Proti němu bude opět stát o něco zkušenější Tzu-Chien Shih. Letos má zatím lepší statistiky než Yu a jedinou prohru zaznamenal právě v posledním vzájemném souboji. Dnes bude mít šanci na vendetu.

Hosté si dnes budou muset dát pozor hlavně na domácího Kuo-Lin Kao. Tomu se letos proti Uni-Lions velmi daří, když v sedmi vzájemných zápasech nasbíral 15 hitů, 10 RBI a jeho pálkařský průměr je .600.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1yNGaQWdopvGj

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..