MBOstatní

CPBL: 2.5. Preview

Také pro sobotní zápasy tchajvanské profesionální baseballové ligy CPBL jsme pro vás připravili menšího průvodce a odkazy na streamy.

11:05 Rakuten Monkeys – Chinatrust Brothers

Páteční duel, který rozhodl svým prvním hitem a prvním RBI v kariéře Chia-Ming Tu, byl skvělou pozvánkou na víkendové pokračování této série. Monkeys stále čekají na výhru číslo 1000. Na kopci však domácí tentokrát budou mít méně zkušeného Yi-Cheng Wanga. Ten však překvapil v prvních dvou startech v letošní sezoně, kdy si připsal do statistik výhru. Jenže oba byly proti Uni-Lions, kterým se zpočátku sezony příliš nedařilo. Hosté využijí služeb Esmila Rogerse, který při svém posledním startu povolil 5 doběhů v 5.2 odházených směnách. Tentokrát ale proti němu bude stát nadupaný lineup domácích.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1BdGYQQkjDQGX

11:05 Uni-Lions – Fubon Guardians

Dnes na kopci na obou stranách uvidíme nadhazovače, kteří zatím letos příliš nepřesvědčili. Knuckleballer Ryan Feierband zatím nemá ve statistikách ani jednu výhru a jeho dosavadní ERA je 6.46. Novináři i fanoušci na Tchaj-wanu začínají spekulovat, že mu možná škodí právě jeho knuckleball, který nemusí ve vlhkém vzduchu na ostrově lítat tak, jak je zvyklý ze Států.

Ještě větším překvapením je nominování Kuo-Hao Chianga ze strany Guardians. Ten v obou předcházejících startech doslova vyhořel a jeho ERA 12.19 je katastrofální. Guardians navíc potřebují výhry jako sůl, když z posledních jedenácti duelů zvítězili jen dvakrát a začínají nabírat ztrátu na posledním místě tabulky. Navíc zkušený manažer I-Chung Hung udělal ve včerejším utkání několik zajímavých rozhodnutí, když poslal pár vnitřních polařů do vnějšího pole.  A kdo se na utkání díval, tak mohl vidět, že to vůbec nefungovalo. Každopádně, kdo má rád velké množství odpalů a doběhů, tak by si v tomto utkání mohl přijít na své.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1OyJAYYnMpWJb

Extra: Po vyhlášení Manny Ramireze, že by se chtěl vrátit do CPBL, konfrontovali místní novináři majitelé klubů, jestli o něj mají zájem. To však všechny kluby dementovaly. Mannyho agent však tvrdí, že by se mohl do CPBL dostat pro druhou polovinu sezony.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..