MBMLB

MLB: První hráči oznamují, že letos nebudou hrát

Mnoho fanoušků i novinářů polemizovalo o tom, že pokud se letos rozběhne sezona Major League Baseball, tak v ní nemusíme vidět všechny hráče, kteří by jinak byli stabilními členy kádrů. A již nyní známe první baseballisty, kteří tak učinili.

Washington Nationals se letos nebude moct opřít o výkony dvojice Ryan Zimmerman a Joe Ross. Klub tuto informaci potvrdil v pondělí. Důvodem je jejich absence je “osobní zdraví a bezpečnost sebe a svých blízkých”. Ryan Zimmerman se tak rozhodl z důvodu, že má doma tři malé děti, z toho jedno ještě třítýdenní miminko. Navíc jeho maminka má roztroušenou sklerózu a patří mezi rizikovou část populace. 

Dalším hráčem, který letos do sezony nenastoupí je nadhazovač Arizony Diamondbacks Mike Leake. Dvaatřicetiletý nadhazovač je v posledním roce svého osmdesátimilionového kontraktu. Ten původně podepsal ještě jako člen St. Louis Cardinals. Původně se počítalo s tím, že Leake bude stabilním členem rotace Arizony. Tu nyní tvoří kvarteto Madison Bumgarner, Robbie Ray, Zac Gallen a Luke Weaver. Doplnit by ji mohl někdo z trojice Merrill Kelly, Alex Young, Jon Duplantier.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..