ČeskoMB

EXL: Uvidíme letos Martina Červenku v Extralize?

Normálně bychom v této době sledovali výkony Martina Červenky v Bowie nebo v Norfolku, tedy na farmách Baltimore Orioles a drželi mu palce, aby se probojoval do MLB. Jenže letošní rok je plný specifik a MiLB se nehraje. Jak to tedy vypadá s Martinem nyní?

Martin navíc není ani mezi šedesátkou hráčů, kteří byli pozvaní do letního kempu Baltimoru. Zatím to navíc ani nevypadá, že by dostal měl dostat pozvánku do Arizona Fall League, u které se spekuluje, že se bude letos hrát v rozšířeném formátu. To pro náš server potvrdil i český catcher. ” Myslím, že mě se to týkat nebude,” napsal nám Martin.

Proto určitě českého fanouška zajímá, jestli letos Martina uvidíme v české Extralize. ” Záleží kdy se vrátím a zda mě bude Kotlářka potřebovat,” napsal trochu tajemně a skromně český reprezentant. Ať už je čtenář fanouškem pražského týmu, či nikoliv, vidět letos Martina Červenku v Extralize by bylo skvělé. Naposledy jsme jej v české nejvyšší soutěži mohli vidět v roce 2017, kdy naskočil do jednoho utkání playoff proti Arrows.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..