MBMLB

MLB: Clayton Kershaw bude podeváté otevírat sezonu na kopci Dodgers

Manažer Los Angeles Dodgers potvrdil zámořským novinářům, že v prvním utkání letošní sezony, které jeho tým odehraje, bude na kopci stát Clayton Kershaw. 

Zkušený nadhazovač měl nadhazovat také v původním termínu Opening Day 26. března. Také tehdy měli Dodgers hrát proti San Franciscu, stejně jako nyní. A již nyní je jasné, že pálkaře Giants nečeká nic jednoduché. Kershaw se totiž dokáže na úvodní zápasy pořádně namotivovat. V předchozích osmi případech si do statistik připsal 5 výher a pouze jednu prohru. Jeho ERA je skvělých 1.05. 

Kromě toho uvidí fanoušci poprvé v soutěžním utkání v dresu Dodgers Mookieho Bettse, který v průběhu offseason změnil dres a letos nebude hájit barvy Boston Red Sox. Naopak počítat nemůžou s tím, že by v rotaci působil David Price. Ten se rozhodl kvůli pandemii nemoci Covid-19 do letošní sezony nenastoupit.

Podle zámořských médií by měl na kopci San Francisca Giants nastoupit v úvodním utkání jako startér Johnny Cueto. V minulých letech tato výsada patřila Madisonu Bimgarnerovi, ale ten se v zimě upsal diviznímu rivalovi Arizoně Diamondbacks.

Zápas Dodgers proti Giants bude jedním ze svou utkání Opening Day MLB 2020. Jeho naplánovaný start je ve 4:08 ráno 24. července (středoevropského času). 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..