MBMLB

MLB.TV zveřejnila cenu předplatného pro letošní sezonu

Baseballoví fanoušci si od úterý opět můžou zakoupit MLB.TV pro letošní sezonu. Oproti loňskému roku jim k tomu stačí mnohem nižší částka. Letos totiž vyjde na necelých 60 dolarů což je cca. 1422,- Kč. Pokud chcete sledovat pouze zápasy pouze svého oblíbeného týmu, tak si připravte 50 dolarů (cca. 1185,- Kč), což je méně jak 1 dolar na zápas.

Při přepočtu na jedno utkání je to i tak zdražení oproti loňské sezoně, kdy fanoušci zaplatili 122 dolarů za sezonu se 162 zápasy pro jeden tým. MLB ale říká, že letos přidala také fanouškům produkty navíc, jako například historické zápasy, dokumenty nebo epizody pořadu “This week in baseball”. Pokud bychom totiž vycházeli s poměrného přepočtu oproti minulé sezoně, tak by roční cena vycházela na 45,18 dolarů místo šedesáti.

Ti, kdo si již zakoupili MLB.TV dříve za vyšší částku, tak se můžou rozhodnout, jak s ní naloží. Buď můžou požádat MLB o vrácení peněz, nebo si to převést do následující sezony. Nebo si aktivovat letošní ročník a zbytek buď nechat poslat zpátky, nebo mít jako kredit na účtu MLB.TV pro příští rok.

Nižší celková částka ale může mít i pozitivní přínos pro baseball. Může přilákat nové předplatitele, pro které je jinak dvounásobně vyšší cena za službu překážkou. Navíc s tím, že se fanoušci nedostanou na stadiony se můžeme dočkat rekordního čísla předplatitelů v historii.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..