ČeskoMB

Na PBT uvidíme víc než desítku reprezentačních týmů

Pražský baseballový týden se letos přesunul z červnového termínu na přelom září a října. Protože to bude jedna z mála mezinárodních akcí v tomto roce v Evropě, tak je o něj velký zájem. I proto v Praze uvidíme velké množství národních týmů.

Podle poslední informace na webu ČBA by se na turnaji měly představit 3 výběry České republiky – muži, U23 a U18. Oproti loňským osmi týmům bychom mohli na akci vidět víc než desítku mužstev. ČBA dnes potvrdila, že na turnaj přiveze své týmy sedmička zemí – Itálie, Německo, Rusko, Chorvatsko, Švýcarsko, Slovensko. Navíc některé z nich přivezou také své B-týmy. Chybět nebude ani několikanásobný vítěz turnaje celek International Stars. Otázkou je, jestli se na PBT objeví loňský vítěz tým Future Stars.

Turnaj by se měl kromě areálu v Krči hrát také na hřišti Tempa. Nově se budou dodržovat také časové limity známé z Extraligy a některé zápasy se budou hrát pouze na 7 směn. Od 30. září do 3. října nás čeká pořádná dávka mezinárodního baseballu. Snad nám tento zážitek nezkazí epidemie nemoci Covid-19.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..