MBMLB

VIDEO: Cubs zahráli první Triple Play od roku 1997

V nočním utkání mezi Cincinnati Reds a Chicagem Cubs se povedlo hráčům Chicaga zahrát Triple Play. Pro klub byla první po třiceti třech letech.

Stalo se tka v sedmé směně, kdy Cincinnati zaplnilo všechny mety a na pálce byl Shogo Akiyama. Ten odpálil line drive ke třetí metě, který přímo do rukavice zachytil Kris Bryant. Následně zašlápl třetí metu a přihodil na první pro třetí out. Po výsledek zápasu to však nemělo až tak velký význam, protože Cubs již v té chvíli ztráceli na Red 7 doběhů a nakonec zápas prohráli 7-12. Zajímavé je, že aktuálně žádný jiný tým nečekal na Triple Play tak dlouho, jako Cubs.

Cubs’ 3rd baseman Kris Bryant rips off a TRIPLE PLAY on a diving catch!

Cubs’ 3rd baseman Kris Bryant dives to pull off a triple play Don’t forget to subscribe! https://www.youtube.com/mlb Follow us elsewhere too: Twitter: https://twitter.com/MLB Instagram: https://www.instagram.com/mlb/ Facebook: https://www.facebook.com/mlb TikTok: https://www.tiktok.com/share/user/6569247715560456198 Visit our site for all baseball news, stats and scores! https://www.mlb.com/

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

2 komentáře: „VIDEO: Cubs zahráli první Triple Play od roku 1997

  • Podle mě to ale ze vzduchu nechytil 🙂 Těsně předtím, než sevře rukavici, se udělala stopa v antuce s rozstřikem směrem ke kameře – tj ve směru pohybu míče. Kdyby to chytil, tak nic takového být nemůže. A kdyby škrtl rukavicí, šla by antuka doprava. Nebo se pletu?

    Reagovat
    • jj opakované záběry nasvědčují, že to tak může být

      Reagovat

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..