MBMLB

MLB: Blockbuster mezi Indians a Padres

San Diego Padres (čekal snad někdo jiný tým?) je zapojený do letošního blocbusteru v rámci trade deadline, když z Clevelandu přivádí nadhazovače Mike Clevingera.

Clevinger se dostal na nemilost Indians po tom, co porušil zdravotní protokol, když si s Zachem Plesacem a kamarády vyšel ven při tripu v Chicagu. Na chvíli byl dokonce odeslán do alternativního tréninkového střediska. I proto se v posledních dnech čím dál víc zmiňovalo, že bude letos vyměněn do jiného týmu. Clevinger letos naskočil do páté sezony v MLB a ve 523 odházených směnách má ERA 3.20. Padres tak v jeho osobě získali výraznou posilu do rotace.

Kromě Clevingera do San Diega míří ještě vnější polař Greg Allen a hráč, který bude oznámený později.

Ale ani Cleveland nepřišel v této výměně zkrátka. Někteří fanoušci již nyní říkají, že jsou Indians vítězi této velké výměny. Ze San Diega k nim totiž přichází hned šest velmi talentovaných hráčů – RHP Cal Quantrill, LF Josh Naylor, C Austin Hedges, SS Gabriel Arias, LHP Joey Cantillo a SS Owen Miller. Josh Naylor by mohl okamžitě naskočit do sestavy Indians, kteří nutně potřebují větší příspěvek od svých vnějších polařů. Ti zatím mají v této sezoně pálkařský průměr pouhých .186, což je druhé nejnižší číslo v lize. Také Cal Quantrill již má za sebou porci sto dvaceti odházených směn v Major League.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..