ČeskoMB

EXL: Czech Series čeká třetí zápas. Bude poslední?

Finálová série české baseballové Extraligy má za sebou dva zápasy a před sebou poslední víkend. Ten začne již dnes večer od 19:00 a v tomto utkání také můžeme poznat letošního mistra.

Po uplynulém víkendu mají k titulu mnohem blíže baseballisté Draků, kteří vyhráli oba úvodní duely. Arrows mají naopak nůž na krku a pokud si chtějí prodloužit sezonu, tak musí bezpodmínečně zvítězit. I proto posílají na kopec Ondřeje Satoriu, který dělal pálkařům soupeře větší problémy, než Boris Bokaj v prvním utkání. Domácí budou věřit Radimu Chroustovi, který jim výborným výkonem zařídil první vítězství v této sérii.

Draci budou opět spoléhat hlavně na Petra Čecha, kterému se hodně daří a v této sérii má na svém kontě 5 hitů, což je jednoznačně nejlepší výkon prozatímního průběhu Czech series 2020. Na straně Arrows bude Jakub Kubica bojovat nejen za tým, ale také je blízko tomu, aby vytvořil nový rekord české Extraligy v počtu získaných met zdarma za sezonu.

Pokud by Draci zvítězili, tak by přerušili sérii mistrovských titulů Ostravy, která by ráda získala mistrovský hattrick. Pro brněnské by to byl dvaadvacátý titul v historii Extraligy i klubu.

Zápas budete moct opět sledovat v přímém přenosu s komentářem Jakuba Staříka a Richarda Kanii. Přenos zajistí Playo.TV a k vidění bude na YouTube profilu Baseball Czech.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

2 komentáře: „EXL: Czech Series čeká třetí zápas. Bude poslední?

    • nějak se nám pomíchaly písmenka. Omluva a opraveno 🙂

      Reagovat

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..