ČeskoMB

Finále U21 odloženo. Draci mají pozitivní případy na Covid-19

V pátek večer měla pokračovat třetím zápasem finálová série Extraligy hráčů do jednadvaceti let. Bohužel se ale v klubu Draci Brno objevilo několik pozitivních případů na nemoc Covid-19 a ČBA tak odkládá tuto sérii až druhý říjnový víkend.

Informaci na svém facebookovém profilu potvrdil samotný klub. “Po víkendu v Ostravě se v našem klubu objevil výrazný počet hráčů s příznaky COVID 19. Během týdne bylo několik hráčů positivně testováno,” píše se v oficiální zprávě klubu. Konkrétní jména samozřejmě zveřejněna nebyly, ale je možné, že kvůli karanténě neuvidíme některé zástupce Draků ani v reprezentačních výběrech na Pražském baseballovém týdnu. My fanoušci doufáme, že zhoršující se situace s epidemií Covid-19 nebude mít dopad na zrušení tohoto mezinárodního turnaje.

Draci Brno ale nejsou jediným brněnským klubem, který má problémy s pozitivními případy na Covid-19. Aktuálně své zápasy nehraje ani mnohem slavnější Kometa Brno, kde evidují (podle posledních informací) 22 pozitivních případů pouze u A-týmu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..