ČeskoMB

Martin Mužík bude hrát za Hlubokou

Český reprezentant Martin Mužík nebude v následující sezoně oblékat dres pražské Kotlářky. Po tom, co Hluboká vybojovala postup do nejvyšší soutěže, se dle předpokladů čtyřiadvacetiletý baseballista vrací do týmu, který jej pro český baseball vychoval.

Martin Mužík toto rozhodnutí dnes zveřejnil na sociálních sítích: “Krásných 7 sezón!! Kamarádi, spoluhráči ale hlavně rodina! ? Bylo to skvělý, ale teď je čas se vrátit. Vracím se do rodné Hluboké, kde to všechno s baseballem začalo. Asi tady není na místě říct nic jiného, než DÍKY ZA VŠECHNO!” píše ve svém statusu. Martin Mužík byl také členem mistrovského týmu Kotlářky z roku 2015, kdy klub vyhrál svůj jediný český extraligový titul. Naposledy za Hlubokou odehrál kompletní sezonu v roce 2013, kdy měl ve 24 odehraných utkáních pálkařský průměr .450.

Kromě Martina Mužíka se do Hluboké vrací také bratři Vlachové – Matěj a Vojtěch. Oba však v dresu Kotlářky působili pouze v uplynulé sezoně a v české nejvyšší soutěži nasbírali cenné zkušenosti, které můžou zúročit již jako soupeř pražského týmu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..