MBMLB

MLB prodloužila spolupráci s Turner Sports

Společnost Turner Sports bude přinášet zápasy Major League Baseball minimálně do roku 2028. Obě strany se totiž domluvily na nové kontraktu.

Ten začne platit na začátku roku 2022, kdy skončí stávající smlouva a Turner Sports bude moct vysílat zápasy MLB dalších 7 let. Nově tato dohoda rozšířuje pro společnost digitální práva pro Bleacher Report a další platformy WarnerMedia. To by mělo pomoct oslovit mladší fanoušky.

Turner Sports je tak druhou společností, která letos prodloužila práva na vysílání MLB. Již dříve se MLB domluvila s televizní stanicí Fox. Obě společnosti nově budou platit za práva o 40% víc, než tomu bylo nyní. Pro Turner Sports to znamená, že MLB zaplatí od roku 2022 470 milionů dolarů.

Ze tří velkých společností, které pravidelně vysílají přenosy z MLB tak zbývá prodloužit kontrakt pouze televizi ESPN. Komisař MLB Rob Manfred již potvrdil, že mezi oběma stranami probíhají jednání a nová smlouva bude podepsána dříve, než skončí ta stávající. Tá má platnost do konce roku 2021.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..