MBMLB

Závěr playoff MLB budou v ochozech sledovat i fanoušci

Mnoho fanoušků baseballu v diskuzích na internetu zmiňuje, že letošní playoff bez diváků v ochozech nemá tu správnou šťávu. To by se mohlo v jeho závěru změnit. MLB totiž plánuje pustit na finálové zápasy Národní ligy a Světovou sérii 11 a půl tisíc fanoušků.

Jedná se tedy pouze o série, které se budou hrát na Globe Life Field v Airlingtonu. Vstupenky půjdou do prodeje nadcházející úterý a jejich cena je v rozmezí 40-250 dolarů pro NLCS a 75 až 450 dolarů pro Světovou sérii. Fanoušci, kteří se rozhodnou na stadion přijít, však budou muset dodržovat mnoho nařízení. Jedním z nich bude povinnost mít nasazenou roušku s výjimkou konzumace jídla.

MLB nebude prodávat místa do spodních šesti řad a také fanoušci nebudou mít dovolené vstupovat do těchto prostor. Veškeré platby budou možné pouze bezkontaktně a prodejci budou nabízet pouze balené zboží. Personál stadionu Globe Life Field se bude snažit nechat otevřenou střechu co nejvíc to půjde.

Zámořská média v předchozích dnech ještě zmiňovala možnost, že by se fanoušci objevili již v zápasech na Petco Park v San Diegu. Nyní se však zdá, že v Kalifornii ještě diváky v ochozech neuvidíme.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..