MBMLB

MLB: Randy Arozarena byl zadržen mexickou policií

Byl to velký příběh. Velký baseballový talent utekl z Kuby, aby mohl hrát baseball v nejlepší baseballové lize světa. V ní pak jako nováček zazářil v bojích o titul a získal si přízeň mnoha fanoušků. Dokonce se má tento jeho zářný příběh dostat na plátna kin. Jenže nyní dostala pověst o Randym Arozarenovi velkou ránu.

Z Mexika totiž dorazily zprávy, že byl baseballista Tampa Bay Rays zadržen policií. Důvodem mělo být, že se Arozarena měl snažit unést vlastní dceru od její matky (jeho expřítelkyně) a u toho napadl také otce matky dítěte. Informaci o zadržení potvrdil také hráčův agent Abel Guerra a doplnil: “Vždy ji (dceři) posílal peníze a velmi se zajímal o její život. Nechci nyní spekulovat o ničem dalším.”

Vedení MLB je ale velmi úzkostlivé na jakékoliv projevy domácího násilí a již vydalo zprávu, že tuto situaci kolem Arozareny velmi bedlivě sleduje. Pokud by se potvrdily obvinění, tak hráči hrozí přísný trest. to by znamenalo, že by mohl přijít o několik desítek zápasů v MLB, případně i celou sezonu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..