MBMLB

MLB: Padres získali Joea Musgrova v rámci trejdu mezi třemi týmy

San Diego Padres pokračují ve výrazném posilování před nadcházející sezonou. Tentokrát získali z Pittsburghu zkušeného nadhazovače Joea Musgrova. Obětovali za něj hned několik prospektů.

Pirates získají pětici hráčů. Konkrétní jména ještě nejsou oznámena, ale ze San Diega by měli do Pittsburghu přijít nadhazovači Omar Cruz, David Bednar, Drake Fellows a vnější polař Hudson Head. Z New York Mets zase Pirates získali catchera Endy Rodrigueze. Do Mets zase poputuje nadhazovač Joey Lucchesi ze San Diega.

Pro San Diego je to tak dalším nadhazovačem, který posílí rotaci Padres pro nadcházející sezonu. Již dříve do svých řad přivedli dvojici Blake SnellYu Darvish. Musgrave v loňské zkrácené sezoně zaznamenal v dresu Pirates osm startů s ERA 3.86. Navíc San Diego bude mít na hráče práva ještě 2 nadcházející sezony.

Ale ani Pirates nebudou příliš ochuzeni. Vždyť Head byl loni prospekt číslo 7 v nabitém farmářském systému Padres. Cruzovi patřila sedmnáctá pozice a do TOP 20 se vešel i Bednar.

Zajímavým jménem v rámci této výměny je také Joey Lucchesi. Ten už má na svém kontě 3 sezony v MLB. V minulém roce ale odházel pouze 5 směn. V letech 2018 a 2019 ale ukázal svůj potenciál a pro Mets bude zajímavým hráčem do rotace, kde by mohl zabojovat o místo pátého startéra.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..