MBMLB

MLB: Padres a Tatis Jr. podepsali rekordní kontrakt

San Diego Padres a vycházející hvězda Major League Baseball Fernando Tatis Jr. podepsali dlouholetý kontrakt v hodnotě 340 milionů dolarů. Žádný předchozí kontrakt mezi některým hráčem a týmem nebyl v minulosti podepsán na tak dlouhou dobu.

Zároveň je tato smlouva třetí nejlukrativnější v historii. Aktuálně jsou pouze dva hráči, kteří se můžou pochlubit vyšší smlouvou pokud jde o hodnotu kontraktu. Tím prvním je Mike Trout z Los Angeles Angels a druhým Mookie Betts z Los Angeles Dodgers. Zdá se tedy, že pokud chcete rekordně vysokou smlouvu, tak musíte hrát na západním pobřeží USA.

Dvaadvacetiletý Tatis. Jr. vlétl do MLB již v sezoně MLB a ukázal obrovský talent. Jeho pálkařský průměr v úvodní sezoně byl .317. Ani to mu ale nakonec nestačilo na zisk titulu pro Nováčka roku, když v hlasování skončil třetí za dvojicí Pete AlonsoMike Soroka. Také v loňské zkrácené sezoně ukázal,že první sezona nebyla náhoda a 59 utkáních měl průměr .277 se sedmnácti homeruny, 45 RBI, 50 doběhy a jedenácti ukradenými metami.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..