MBMLB

MLB: Jackie Bradley Jr. se domluvil s Brewers

Vnější polař Jackie Bradley Jr. po osmi letech strávených v Bostonu mění dres. Jako volný hráč se totiž domluvil na dvouleté smlouvě s Milwaukee Brewers.

Podle ESPN má být hodnota kontraktu 24 milionů amerických dolarů. Její součástí má být také klauzule o odstoupení po první sezoně, čímž by se zkušený baseballista stal volným hráčem i další zimu.

Trochu překvapivě jsme čekali na podpis Jackie Bradley Jr. až tak dlouho. Přitom to byl jeden z nejlepších polařů a defenzivních hráčů, kteří byli letos na trhu k mání. Připomeňme, že Jackie má ve své sbírce také jednu Zlatou rukavicu, kterou získal v sezoně 2018, kdy s Bostonem vyhrál Světovou sérii. Většina fanoušků si ale bude pamatovat hlavně jeho zákrok z roku 2017, kdy ukradl homerun Aaronu Judgemu.

V letech 2014, 2016, 2018 a 2019 byl také na prvním místě statistik v počtu asistencí středních polařů.

V loňské zkrácené sezoně Jackie zaznamenal svá nejlepší čísla na pálce v kariéře, když jeho pálkařský průměr byl .283 a OBP .364. V pětapadesáti utkáních odpálil také 7 homerunů. Celkem jich má v kariéře v MLB 98 a letos by tak mohl završit první stovku. A v dresu Brewers by mohl otevřít i druhou.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..