ČeskoMB

EXL: Draky posílil Eugene Helder

Úřadující mistři české baseballové Extraligy přivádí další posilu, když na soupisky přidali rodilého Arubana Eugena Heldera.

Eugene Helder přiletěl do České republiky koncem minulého týdne a po pár dnech strávených v karanténě se zapojil již do úterního duelu Draků proti Olympii Blansko. Helder strávil 6 sezon v organizaci Seattle Mariners a nejvýše to dotáhl na úroveň Triple-A. Jeho pálkařský průměr v MiLB byl .267. V minulém roce, když bylo jasné, že se farmářské soutěže nerozjedou, si našel působiště v Evropě a domluvil se na angažmá s italskou Boloňou. V jejím dresu měl v osmi utkáních pálkařský průměr .407. Nakonec se s Boloňou radoval se zisku mistrovského titulu, když svým odpalem v nastavení rozhodl sedmé utkání finálové série proti San Marinu.

Drakům by měl přinést větší kvalitu na pálce a také ve vnitřním poli. Helder totiž může alternovat na kterékoliv pozici v infieldu.

Helder blasts a two-run shot | 07/01/2018

The Official Site of Minor League Baseball web site includes features, news, rosters, statistics, schedules, teams, live game radio broadcasts, and video clips.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..