ČeskoMB

EXL: Nadhazovači Draků odházeli kombinovaný no-hitter

V úterním dohrávaném utkání české baseballové Extraligy mezi Draky a Blanskem byl k vidění historický moment. Hostující nadhazovači totiž při výhře 8-0 odházeli kombinovaný no-hitter.

Cestu k tomuto úspěchu vydláždil jako první svým výkonem startující Radim Chroust. Ten odházel pět směn a povolil v nich pouze dvě mety zdarma. Na něj pak stejným způsobem navázal bullpen Draků. Nejdříve dvě směny bez hitu přidal Tomáš Hrbek a po jedné pak přidal Ondřej FurkoFilip Čapka. Celý zápas za domácí metou odchytal Michael Varga.

Brněnští nadhazovači se tak postarali o jubilejní desátý no-hitter v české baseballové Extralize. Potřetí jsme měli možnost vidět kombinovaný no-hitter, když o ten první v sezoně 2017 se postarali také Draci a druhý přidali skoro na den přesně před rokem (23.5.) nadhazovači Kotlářky. Pro Draky je to také čtvrtý no-hitter v historii Extraligy. Také pro všechny čtyři hráče je to v tomto směru premiéra v Extralize. Tomáš Hrbek se ale může pochlubit podobným počinem z juniorské Extraligy v sezoně 2019.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Draci Brno 0 1 0 1 1 1 2 1 1   8 11 0
 Olympia Blansko 0 0 0 0 0 0 0 0 0   0 0 2
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..