MBMLB

MLB: Rok no-hitterů? Wade Miley hodil již čtvrtý v této sezoně MLB

Již počtvrté v této sezoně byli fanoušci Major League Baseball svědky zápasu, v němž jeden z nadhazovačů nepovolil soupeři ani jeden úspěšný odpal. Tentokrát se to povedlo Wade Mileymu ze Cincinnati Red v pátečním utkání proti Cleveland Indians.

Čtyřiatřicetiletý nadhazovač Reds měl zápas pod kontrolou hned od úvodu a až do šesté směny mohl pomýšlet o perfect game. V její dohrávce se ale na metu po chybě Nicka Senzela dostal Amed Rosario. Před devátou směnou však hrozilo, že se zápas natáhne na víc, než devět směn. Jenže Indians stáhli ze hry startéra Zacha Plesaca, jenž v osmi směnách povolil pouze 3 hity a Reds dokázali najít recept na Emmanuela Claseho, jemž nadělili 3 doběhy. Wade Miley pak v dohrávce vyřadil tři pálkaře Indinas a mohl slavit.

Indians tak v této sezoně podruhé byli týmem, který nedokázal v zápase zaznamenat ani jeden hit. Wade Miley tak doplnil trojici Joe Musgrove, Carlos RodonJohn Means, kteří již zaznamenali no-hitter v průběhu letošní sezony. John Means dokonce pouze dva dny před Mileym. Vypadá to tedy, že by nás letos mohl čekat rok no-hitterů. Naposledy v sezoně 1917 byly v MLB k sedmému květnu čtyři no-hittery. Tehdy byl čtvrtý hozen 5. května a šestého května pak pátý. Pokud bychom brali za no-hitter i výkon Madisona Bumgarnera, tak můžeme tyto roky srovnávat.

Pro organizaci Reds je to již sedmnáctý no-hitter v historii klubu. Naposledy se to povedlo Homeru Baileymu v roce 2013.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..