ČeskoMB

Arrows porazili Heidenheim a na Poháru mistrů končí na pátém místě

Velmi důležitý zápas čekal na Arrows v pátek proti Heidenheimu. Výhra by totiž Ostravě zajistila dělené páté místo a pro Českou republiku zajištěné místo v Poháru mistrů v roce 2022.

Odhodlání ostravských bylo cítit od první směny, kdy Tyler Smith odpálil třímetový odpal a následně jej stáhl Petr Čech pro první doběh. Ve třetí směně bylo na Arrows Park ještě veseleji, když Michael Vykoukal svým dvoumetovým odpalem stáhl další dva body.

Boris Bokaj na kopci dlouho držel nulu v kolonce umožněných doběhů. Teprve v páté směně se solo homerunem prosadil Lou Helmig. Arrows ale raději nenechávali nic na náhodu a v šesté směně poslali na kopec Ondřeje Satoriu.

V osmé směně Němci stáhli z kopce startéra Luka Sommera, což hrálo do karet domácím. Arrows dokázali tříbodovým homerunem Bretta Holtze a dvoubodovým od Jakuba vojáka navýšit své vedení již na 8-1. Heidenheim v dohrávce dokázal odpovědět pouze jedním doběhem.

V deváté směně si Arrows pojistili vedení dalšími dvěma doběhy. Ondřeji Satoriovi tak již nedělalo problém dovést duel do vítězného konce.

Arrows tak po výhře 11-3 končí na děleném pátém místě na Poháru mistrů a oproti roku 2019 si polepšili o dvě příčky. V sobotu tak již ostravské baseballisty ve hře neuvidíme.

16.7.123456789RHE
 Arrows 1 0 2 0 0 0 0 5 3 11 12 0
 Heidenheim 0 0 0 0 1 0 0 1 1 3 8 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..