ČeskoMB

Brno čeká další turnaj Perfect Game. Přijede i vítěz Světové série

Organizace Perfect Game se letos znovu vrací do České republiky. V Brně se pod její záštitou odehrají turnaje tří věkových kategorií.

V minulém roce se měl turnaj také konat v Česku, ale kvůli pandemii nemoci Covid-19 se všechny turnaje mimo území USA zrušily. Letos se hraje v až v srpnu a soutěžit budou mladí baseballisté v kategoriích U12, U15 a U18. Nově bude v rámci turnaje organizace Perfect Game používat nový systém analýzy hráčů pod jménem PG TECH (více informací ZDE).

Velkým lákadlem turnaje budou také ambasadoři. Těmi budou dva hráči, kteří působili v Major League Baseball – Tom Gordon a Luis Gonzales. Gordon odehrál v nejlepší baseballové lize světa neuvěřitelných 21 sezon. Gonzales o dvě méně, ale může se pochlubit prstenem za vítězství ve Světové sérii. Ten získal v roce 2001 jako člen Arizony Diamondbacks.

Celé klání se bude hrát od 4. do 7. srpna na hřištích Draků, Techniky a Hrochů. Pokud byste se chtěli do turnaje přihlásit, případně své ratolesti, tak napište na email winkler@baseballacademy.cz nebo praguebaseballacademy@gmail.com.

Oficiální stránky turnaje: https://www.perfectgame.org/Events/Default.aspx?event=20615

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..