MBOstatní

Bundesliga: Regensburg míří do semifinále

Německá baseballová liga pokračovala o víkendu dalšími zápasy. České fanoušky zajímala zejména série mezi Legionäre a Reds. Jenže nakonec o víkendu nastoupil pouze jeden z nich.

Stuttgart Reds – Guggenberger Legionäre 4-15, 6-7

Oba celky se v prvním víkendu podělily o výhry a bylo jasné, že o vítězi rozhodnou minimálně další dva zápasy. Ten první byl jansou záležitostí Regensburgu, který vyhrál o rozdíl po sedmi směnách. Jednu z nich odházel Tomáš Ondra, který v ní povolil 3 hity a 2 doběhy. To druhý duel byl mnohem vyrovnanější, když Regensburg vyrovnával stav na 6-6 v deváté směně a tak se šlo do nastavení. V něm se na rozhodnutí čekalo až do třinácté směny, kdy Legionäre dokázali stáhnout jeden doběh, na což domácí nenašli odpověď. Regensburg tak postoupil do semifinále, kde vyzve Heidenheim.

Mainz – Tübingen 10-1, 16-6

Ve skupině o umístnění odehrál i dva zápasy Tübingen s Kamilem Pejchalem v sestavě. Český baseballista dokonce stál na kopci prvního duelu, ale vydržel tam pouze do třetí směny. Mezitím ale hráči soupeře proti němu zaznamenali 8 doběhů a 3 homeruny. Pejchal dokázal svým solo homerunem na pálce zaznamenat jediný doběh v tomto utkání. Ve druhém duelu nastoupil na pozici cacthera a na pálce si připsal jeden hit. I tentokrát ale jeho tým soupeři výrazně podlehl.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..