ČeskoMB

EXL: Draci v pátek Arrows oplatili prohru z prvního utkání

V pátek se v Nadstavbě o titul hrál pouze jeden zápas. Druhé utkání série mezi Draky a Arrows již nebylo tak vyrovnané, jak tomu bylo ve čtvrtek. Tentokrát brněnský tým svému soupeři vrátil prohru i s úroky.

Draci vstoupili do zápasu aktivně a Pabel Manzanero v dohrávce první směny solo homerunem otevřel skóre. O chvíli později nestárnoucí Pavel budský stáhl pro druhý doběh Přemka Chrousta. Ve druhé směně domácí proti Matěji Satoriovi zaplnili všechny mety a byl to opět Manzanero, kdo stáhl dva doběhy. O další se opět postaral Pavel Budský. Od třetí směny proto Arrows poslali na kopec Matyáše Pjonteka, který utkání za ně doházel.

Domácí začali zápas s Radimem Chroustem na nadhozu. Reprezentační nadhazovač předvedl dobrý výkon, když v pěti směnách povolil pouze jeden doběh a šest hitů. Po něm se na kopec na čtyři směny postavil David Mergans, který zaházel ještě lépe. Pálkaři Arrows proti němu zaznamenali pouze jeden úspěšný odpal a šestkrát odešli z boxu se strikeoutem.

Série je tak nyní vyrovnaná 1-1 a o vítězi se rozhodne v sobotu na Městském baseballové stadionu v Brně. Vítěz série se nakonec dostane o jeden zápas před svého soupeře v tabulce Nadstavby.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Arrows Ostrava 0 0 0 1 0 0 0 0 0   1 7 1
 Draci Brno 2 3 0 0 1 0 0 2 –   8 11 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..