MBMLB

MLB: Dodgers by měli posílit Max Scherzer a Trea Turner

Zámořská média informují o tom, že by Los Angeles Dodgers měli získat dvě velká jména. Podle nepotvrzených informací by měl do Kalifornie zamířit Max ScherzerTrea Turner.

Zdá se, že ve Washingtonu nezůstane kámen na kameni. Po odchodu Kylea Schwarbera a Brada Handa by se měli stěhovat také nadhazovač Max Scherzer a spojka Trea Turner. Dodgers mají do Washingotnu poslat čtveřici prospektů – nadhazivač Josiah Gray, catcher Keibert Ruiz, nadhazovač Gerardo Carrillo a vnější polař Donovan Casey. Gray a Ruiz byli před sezonou dva nejlepší prospekti dle ESPN.

Největší hvězdou této výměny je jednoznačně držitel třech ocenění CY Young Award Max Scherzer. Ten letos začínal na kopci v devatenácti utkáních a jeho ERA je 2.76. Po této sezoně mu ale končí jeho stávající kontrakt a v Los Angeles tak budou mít dost práce, aby se s hráčem případně domluvili na nové smlouvě. Každopádně po tom, co nemůže kvůli probíhajícímu soudnímu řízení a stopce od MLB hrát Trevor Bauer, je pro Dodgers Scherzer vítanou posilou.

To Trea Turner se stane volným hráčem až po sezoně 2022. Ačkoliv Dodgers až tak netíží situace ve vnitřním poli, tak by bylo hříchem nechat si ujít možnost získat hráče, který letos hraje ve výborné formě. Jeho pálkařský průměr je aktuálně .322 a je na cestě mít AVG přes .300 již sedmou sezonu v kariéře.

Kromě této dvojice Dodgers ve čtvrtek získali ještě zkušeného nadhazovače Dannyho Duffyho z Kansas City Royals. PRotihodnotou má být hráč, jehož jméno kluby oznámí později. Duffy by mohl být relieverem, který pjde na kopec v situaci, kdy Dodgers budou potřebovat jedním nadhazovačem pokrýt více směn.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..