MBMLB

MLB: Shohei Ohtani opět přepsal historii soutěže

Hvězda Los Angeles Angels Japonec Shohei Ohtani se představí na letošní MLB All-Star Game. V rámci této exhibice by měl nadhazovat a také nastoupit i na pálce.

Sedmadvacetiletý baseballista se tak stane prvním hráčem historie, který byl vybrán do Utkání hvězd jako poziční hráč i jako nadhazovač. Manažer Angels Joe Maddon již potvrdil, že jej manažer výběru Kevin Cash plánuje využít v obou rolích.

Ohtani byl zvolen jako suplující pálkař pro lineup Americké ligy, což přináší zajímavý problém. Suplující pálkař totiž v lineupu nahrazuje nadhazovače. Nejpravděpodobnější je, že Ohtani naskočí jako startující nadhazovač a bude zároveň DH, přičemž mu tento statut zůstane i po střídání. V pravidlech All-Star Game se nemyslí na možnost, že by se ofenzivní hráč mohl vrátit do hry jako střídající nadhazovač. Další variantou také je, že by se Ohtani bleskově rozházel před svým nástupem na kopec a tím pádem by se jen přesunul v rámci soupisky z DH na kopec.

Každopádně, fanoušci budou očekávat, že se Ohtani objeví na kopci i na pálce. Nedávno se stal jedním ze třinácti hráčů historie, kteří odpálili 30 homerunů ještě před osmdesáti zápasy sezony.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..