MBOstatní

Bundesliga: Jan Tomek a Tomáš Ondra si finále nezahrají

Uplynulý víkend měl rozhodnout, kdo si v letošním roce zahraje finále německé Bundesligy. O tuto možnost usilovali také Jan Tomek a Tomáš Ondra hrající za Regensburg Legionäre.

Regensburg a Heidenheim vstupovali do tohoto víkendu za stavu 1-1 na zápasy. V prvním utkání se dostal na kopec za stavu 1-2 po šesti směnách i Jan Tomek. Jeho spoluhráči pak v dohrávce sedmé směny dokázali vyrovnat. Jenže v deváté směně Tomek trefil hned prvního pálkaře, kterého pak Gary Michael Owens stáhl pro třetí doběh. Ačkoliv se v dohrávce dostal do skórovací pozici i z české Extraligy známý Devon Ramirez, tak Regensburg už nedokázal vyrovnat a musel zkousnout hořkou prohru.

čtvrtý zápas série zvládl lépe Regensburg zejména díky osmibodové třetí směně a zvítězil 14-6. O postupujícím do finále tak musel rozhodnout pátý duel. V něm byl k vidění parádní souboj nadhazovačů, když Mitchell Hillert (Regensburg) i nestárnoucí Enorbel Marquez odházeli celý zápas. O vítězi tak nakonec rozhodl jediný doběh, který přišel v osmé směně. Regensburg tak po prohře 0-1 vypadl v semifinále počtvrté v řadě.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..