ČeskoMB

MS U23: Český tým řeší v Mexiku problém s ubytováním

S nepříliš příznivou situaci s ubytováním se musí potýkat český reprezentační výběr hráčů do třiadvaceti let v Mexiku. Dle našich informací totiž hotel nesplňuje standardy pro akci takového významu.

Světová baseballová a softbalová konfederace, která šampionát zastřešuje dle našich informací některé týmy ubytovala na motelu, který má daleko od kvalitního ubytování. Hráči tak musí sdílet společnost s různým hmyzem (zejména šváby) a opilými mexickými sousedy. Také zabezpečení ubytování není nikterak valné. To je velmi nepříjemné zejména z důvodu, že týmy odehrají šampionát v bublině, takže se můžou zdržovat pouze na hotelu a na stadionu, kde zrovna hrají zápas.

Předseda ČBA PEtr Ditrich pro náš server potvrdil, že o problému ví a snaží se ho s WBSC řešit. “Ubytování je v plné odpovědnosti pořadatele, tedy WBSC, takže jsme vůbec nečekali, že s tím budou nějaké problémy,” řekl předseda. “Snažíme se s WBSC komunikovat, ale prioritně to necháváme na týmu, který je v Mexiku.” Problém se dle našich informací netýká jen českého týmu, ale i dalších soupeřů domácího Mexika ve skupině. Minimálně by měli být na stejném místě ubytováni také reprezentanti Německa. Snad se tedy povede českému týmu zajistit pro zbytek šampionátu důstojnější bydlení.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..