MBMLB

MLB: Atlanta vyhrála třetí zápas Světové série

Nadhazovači Atlanty udrželi pálkaře Houstonu na dvou úspěšných odpalech a dovedli svůj tým k výhře 2-0 ve třetím utkání letošní Světové série.

Atlanta Braves – Houston Astros 2-0
Stav série: 2-1

Vše odstartoval Ian Anderson, který v pěti směnách nepovolil ani jeden hit. Bullpen držel no-hitter až do osmé směny, kdy si připsal úspěšný odpal Aledmys Diaz.

Hráčům Braves se na pálce dařilo o něco lépe, když je již ve třetí směně poslal do vedení dvoumetovým RBI hitem Austin riley. Druhý bod pak přidal v osmé směně solo homerunem Travis d’Arnaud.

„Jedním z důvodů bylo, že hodil hodně nadhozů první polovině lineupu,“ řekl manažer Braves Brian Snitker o svém rozhodnutí stáhnout Andersona s šancí na no-hitter. “Ve čtvrté směně měl dost práce, aby se přes ní dostal. Měl opravdu dobrou pátou směnu. Ale já to vzal na sebe. Bylo opravdu snadné nechat ho jít házet dále (šestou směnu – pozn. aut.). Asi se to mohlo vymstít, ale v tu chvíli jsem si myslel, že ve hře takového rozsahu udělal svou práci,” dodal Snitker.

Atlanta tak vede v sérii 2-1 na zápasy a k dispozici bude mít ještě dvakrát výhodu domácího hřiště. Ve čtvrtém duelu by měl na kopci Astros začínat Zack Greinke, což znamená, že Houston pustí na kopec svůj bullpen již velmi brzy.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..