ČeskoMB

Nadhazovač Jan Kucin vydal knihu

O baseballistech je známo, že zvyknou být hodně všestranně zaměření a hodně často také úspěšní i v jiných oborech, než jen sport. Nyní se o tom můžeme přesvědčit také u nadhazovače extraligového klubu Hroši Brno Jana Kucina. Tomu totiž ve vydavatelství Host vyšla kniha “Když padaly hvězdy“.

Kniha spadá do kategorie Fantasy a čtenáři se rozhodně mají na co těšit. Kniha celkem nabízí 589 stran čtení a k dostání je již ve všech knihkupectvích. A o co v samotném ději jde, přiblíží samotná anotace knihy:

Původní česká fantasy o světě, z něhož zmizela magie 

Před šesti sty lety se lidé vzepřeli bezohledné tyranii prastarých mágů a rozpoutali válku, po níž nenávratně zmizela ze světa kouzelná moc. Teď se však zdá, že se magie vrací, a nikdo netuší, co všechno se může navrátit spolu s ní. 

Erik je synem nejbohatšího šlechtice Elisianského království. Jeho bezpečný a poklidný život, soustředěný na studia a knihy, se však ze dne na den zcela změní. S dávným otcovým přítelem, legendárním stárnoucím pirátem Solomonem Hejkem, se Erik vydává na výpravu za tajemným magickým stromem. Cesta je zavede do pustých lesů Vrbenské vrchoviny, kterou obývají záhadní Lovci a kde se stíny minulosti noří do stále temnějších hlubin. 

Mezitím se Erikův otec a starší bratr Dorian potýkají se zkaženým zločineckým podsvětím. I oni jsou však vystaveni podivným úkazům, jež naznačují příchod nové, neklidné a nebezpečné doby. 

Podpořme Honzovu snahu a po zakoupení i přečtení knihy ji nezapomeňte ohodnotit na webech Databazeknih.czČBDB.cz.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..