ČeskoMB

EXL: Američan Croce se opět domluvil s Hrochy

Brněnský tým Hrochů pokračuje v představování posil pro nadcházející sezonu. Tou další je staronová posila Američan Kellen Winslow Croce.

V Hroších tak bude pokračovat jejich nejužitečnější hráč uplynulé sezony, který se jako jediný z týmu dostal ve statistice WAR mezi TOP 10 celé soutěže. Croce navíc ukázal, že je výborný na pálce i na nadhozu a byl jedním z komplexních univerzálů v lize. Navíc se může pyšnit rekordem v počtu Saves v jedné sezoně, když dokázal úspěšně uzavřít 8 utkání.

Na pálce měl Kellen průměr .327 a OBP .433. Hned ve svém prvním utkání v sezoně zazářil čtyřmi hity a v dubnu si vysloužil místo v sestavě měsíce Extraligy. V nadstavbové části kvůli vízům naskočil pouze do tří utkání, ale i v nich měl dobrá čísla .300/.500/.600. I proto pro klubový web řekl: „Jsem ohromně nadšený, že se příští rok vrátím do Hrochů. Je to pro mě speciální místo s perfektní kombinací dobrého baseballu, a ještě lepších lidí. Když jsem dostal nabídku se vrátit, nemohl jsem říct ne. Po mém vynuceném brzkém odchodu navíc cítím, že máme s klukama nedokončenou práci.”

Po Petru Čechovi a Lukáši Ercolim je Kellen Croce již třetí posilou pro sezonu 2022, kterou brněnský klub představil.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..