MBOstatní

Shohei Ohtani bude hlavní tváří MLB The Show 22

MLB The Show je stále nejoblíbenější a nejlepší baseballovou hrou, která je určená pro fanoušky této nádherné hry, ale i pro běžné herní nadšence. Ta se i letos dočká nové verze a v pondělí byla představena její hlavní tvář. Tou bude univerzál týmu Los Angeles Angels Shohei Ohtani.

Ohtani se tak stal prvním asijským sportovcem, který bude na obálce některé ze sportovních her v USA. Kromě toho je také prvním hráčem organizace Angels na obálce baseballové hry. Této pocty se nedostalo ani Mikeu Troutovi. Každopádně Japonec je aktuálně mnohem populárnější a v uplynulém roce byl nominován do All-Star Game jako nadhazovač i jako pálkař. Zároveň byl také jednohlasně vybrán jako nejužitečnější hráč Americké ligy.

Samotná hra vyjde až 5. dubna a letos se dočká jedné významné novinky. Ta totiž již tradičně vyjde ve verzi pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X|S. Letos se ale dočkají také majitelé Nintenda Switch. Bohužel hra stále nebude k dispozici pro stolní počítače a notebooky.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..